مواد لازم :
گوشت مرغ بدون استخوان |
1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود) |
سیر |
3 حبه |
زرده ی تخم مرغ |
3 عدد |
آرد |
3 قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | 5/0 قاشق مربا خوری |
نمک | 1 قاشق مربا خوری |
دارچین | یک سوم قاشق مربا خوری |
زنجبیل | یک پنجم قاشق مربا خوری |
هل | 5/0 قاشق مربا خوری |
میخک | اندازه ی یک عدس |
جوز هندی | اندازه ی 2 عدس |
روغن مایع | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید .
فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »
نکته :( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
نظرات شما عزیزان: