تعداد صفحات: 17 کد محصول :7112 حجم فایل:33,41 KB نوع فایل :rar
مختصری از گزارش تخصصی :
این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری به فروش می رسد.
چکیده
بی شک همه ی انسان ها در طول زندگی با مسائلی رو به رو می شوند که آن ها را وادار به فکر کرده تا برای حلّ مشکل خودبه دنبال چاره بگردند.حلّ مسأله درزندگی ازمهم ترین مشغولیات ذهن بشر است لذا بسیاری از دانشمندان و متفکّران معتقدند که: «هدف کلّی هر آموزشی عبارت است از پرورش استعدادهاوتوانایی های فرد برای حلّ مسأله» دراین سخن هدف ومنظوراز«مسأله»هر نوع مشکل وسؤالی است که در زندگی روزمره برای ما پیش می آید.باتوجّه به اهمیّت موضوع حلّ مسأله درزندگی روزمره برهمه ی دست اندرکاران تعلیم وتربیت به ویژه معلمان محترم فرض است که شرایطی رافراهم آورندتاشاگردان با مسائل گوناگون(به خصوص مسائل در حوزه ریاضی) مواجه شده و به حلّ آن ها اقدام نمایند.من نیز باعنایت به ناتوانی وضعفی که دانش آموزانم در حلّ مسائل ریاضی داشتند برخود واجب دانستم، به نحوی مقتضی، اقدام به رفع این مشکل نمایم و هدف خود را آموزش روش حلّ مسأله و راهبردهای آن به دانش آموزان پایه ی دوّم ابتدایی قرار دهم.
مقدمه
مسأله را مي توان به زبان ساده تعريف كرد. هر گاه فردي بخواهد كاري انجام دهد ولي نتواند به هدف خود برسدبرايش مسأله ايجادمي شود.به عبارت ديگرهرموقعيت مبهم يك مسأله است.حل مسأله نوعي ازيادگيري بسيار پيچيده است و مسأله و تلاش براي حل آن جزئي از زندگي هر فرد است.فرآيندبرخوردباشرايط زندگي همان مسأله است.
دو ديدگاه متفاوت در آموزش رياضيات نسبت به حل مسأله وجود دارد:
1- رياضي ياد بدهيم تا دانش آموزان بتوانند مسأله حل كنند.
2- رياضي را با حل مسأله آموزش دهيم.
در ديدگاه اول آموزش رياضي مطابق با محتواي موضوعي است و مفاهيم متفاوتي تدريس مي شوند. انتظار داريم دانش آموزان بااستفاده ازدانش رياضي خودمسائل متفاوت راحل كنند.اماديدگاه دوم آموزش رياضيات از طريق حل مسأله اتفاق مي افتد. يعني دانش آموز مسأله حل مي كند و در ضمن آن محتواومفاهيم جديد رياضي را مي سازد، كشف مي كند و يا ياد مي گيرد. در حال حاضر ، ديدگاه دوم در آموزش رياضيات بيشتر مطرح است. در اين نگاه حل مسأله نقطه تمركز يا قلب تپنده آموزش رياضيات است.
گزارش تخصصی کاهش استرس حل مسائل ریاضی دردانش آموزان
نظرات شما عزیزان: