موادلازم:
گوشت چرخ کرده:یک کیلو
پیاز رنده شده:یک عدد
سیر:یک حبه
گشنیز ساطوری:1/4پیمانه
آرد سوخاری:2قاشق سوپخوری
زیره:یک قاشق چایخوری
تخم گشنیز:یک قاشق چایخوری
دارچین:یک قاشق چایخوری
زنجفیل:یک قاشق چایخوری
میخک:یک قاشق چایخوری
جوز بویا:نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز:مقداری
طرزتهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و ورز دهید.سپس به اندازه گردو بردارید و بیضی کرده و در روغن سرخ کنید.
نکته: در حین سرخ کردن تکه تکه از کره استفاده کنید.
تند تند پشت و رو کنید.
گوشت ها را مثل کتلت درست کرده در سینی کیسه فریزر گذاشته و گوشت ها را روی آن بچینید.
آب پیاز را در کاسه ریخته,از آب پیاز به کف دست بزنید تا خوب گوشت ها فرم بگیرند.
نظرات شما عزیزان: