طرز تهیه سس قرمز(کچاپ)
مواد لازم:
فلفل قرمز خرد شده
|
250 گرم
|
سرکه
|
دو قاشق سوپخوری
|
نمک
|
به مقدار لازم
|
پیاز خرد شده
|
1 عدد
|
طرز تهیه:
ابتدا فلفل و پیاز را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآید. سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید. سرکه و نمک را به مواد اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت یکدست درآید. این سس برای غذاهای گوشتی و مرغ و سوسیس نیز مناسب است.
نظرات شما عزیزان:
تاريخ : سه شنبه 16 ارديبهشت 1393برچسب:
طرز تهيه رب خانگي,اموزش پخت رب در خانه,طرز تهيه رب دستي,اموزش درست كردن رب دستي,اموزش تصويري درست كردن رب,رب گوجه فرنگي,اموزش درست كردن دستي رب گوجه فرنگي,اموزش درست كردن رب گوجه فرنگي درخانه,اموزش پخت رب گوجه فرنگي در خانه,اموزش تصويري درست كردن رب گوجه فرنگي درخانه,رب گوجه فرنگي در خانه,اموزش تصويري,اموزش درست كردن,طرز تهيه,اموزش پخت,اشپزي انلاين,اموزش اشپزي,اشپزي اينترنتي,فيلم اموزش اشپزي,جامعترين سايت اموزش اشپزي,,