آموزش تهیه سوپ لوبیا قرمز و برنج:
مواد لازم : برای ۸ نفر
لوبیا قرمز (از قبل ۲ ساعت در آب سرد خیس بخورد) ۱ فنجان
برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل ۲ ساعت در آب سرد خیس بخورد) ۴ قاشق سوپخوری
پوست نارنگی ۱ عدد
آب ۱ و نیم لیتر
نبات ۱۰۰ گرم
نمک کمی
شیر نارگیل اختیاری
طرز تهیه :
۱٫ لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعتآهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود.
۲٫ نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
۳٫ شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.
نظرات شما عزیزان: