اقدام پژوهی چگونه توانستم خشونت را در دانش آموزان کاهش دهم
ارایه پکیج اقدام پژوهی ، گزارش تخصصی و تجربیات مدون
سایت علمی و پژوهشی ایران فایل | اقدام پژوهی | گزارش تخصصی

    تعداد صفحات: 24     کد محصول :6974      حجم فایل:50,97 KB      نوع فایل :rar


 

اقدام پژوهی چگونه توانستم  خشونت را در دانش آموزان کاهش دهم

مختصری از اقدام پژوهی :

 

این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری به فروش می رسد.

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم خشونت را در دانش آموزان کاهش دهم
چکیده
ناسازگاری دانش آموزان ، یکی از مسائلی است که معمولاً معلمان با آن مواجه هستند . یکی از عوامل بازدارنده در امر تحصیل ، اختلالات رفتاری می باشد . معلّمان در برابر اختلالات رفتاری ، به شکل های متفاوتی از خود عکس العمل نشان می دهند . برخی از معلّمان آنان را به شدّت سرکوب می کنند . بعضی از معلمان ، در مقابل آنان کو تاه می آ یند ؛ بعضی دیگر آنان را به حال خود رها می کنند . امّا واقعیت این است که در این حالت مشکل ادامه خواهد یافت و مشکلات دیگری نیز به دنبال خواهد آورد .

مقدمه
موضوع اصلی اقدام پژوهی من چگونه می توانم خشونت را در دانش آموزان کاهش دهم میباشد.هدف من از انجام این پژوهش کاهش خشونت در دانش آموزان است.به نظر می رسد راه منطقی این است که وقتی مشکلی در کلاس پیش می آید ؛ بهتر است ابتدا آن مشکل شناسایی شود سپس به صورت علمی مورد بررسی قرار گیرد . بعد از آن راه حل هایی جهت رفع مشکل پیدا کرده و به صورت عملی آن مسئله رفع گردد. عواطف و احساسات ، نحوه رفتار و عملکرد انسان را مشخص می سازد و در چگونگی اداره امور زندگی روزمره نقش بسزایی دارد . رفتار پرخاشگرانه که از انگیزه پرخاشگری سرچشمه می گیرد از دیدگاه های گوناگون به طرق مختلف تعریف شده است . پرخاشگری به معنی ستیزه جویی و جنگ طلبی و رفتار تندو خشن است و برای توصیف حالتهای عاطفی مختلف از رنجش عادی تا غیظ و غضب شدید بکار می رود . در پیرامون خویش شاید کودکانی را بیابیم که در همه زمینه های ارتباطی ، حتی بدون اندیشیدن ، مایلند به نوعی مخالفت خود را ابراز کنند . این کودکان از ادامه زندگی خود رنج می برند و خانواده و افراد محیط خود را با مشکلات زیادی مواجه می سازند . هر چند ویژگی مخالفت کردن و پرخاشگری در نوع انسان یک پدیده هنجار بشمار می آید و در کودکان نیز این ویژگی با نوسان و توالی متغیری طبیعی به نظر می رسد . اما در برخی از کودکان ستیزه جویی از سطح ، عمق و شدت بیشتری برخوردار است که باید با آن به صورت یک رویکرد روانی برخورد کرد . این اختلال روانی به صورت مخالفت کردن در مقابل هر چیزی به همراه بحث و جدل کلامی دائم و تمایل نداشتن به انجام هر گونه رفتار منطقی بروز می کند این عارضه ی روانی قبلاً به عنوان پرخاشگری نهفته خوانده می شد .

 

لینک دانلود:

اقدام پژوهی چگونه توانستم خشونت را در دانش آموزان کاهش دهم

اقدام پژوهی چگونه توانستم خشونت را در دانش آموزان کاهش دهم

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





تاريخ : شنبه 10 تير 1396برچسب: اقدام پژوهی خشونت , اقدام پژوهی خشم , اقدام پژوهی کنترل خشم , اقدام پژوهی , اقدام پژوهی آماده , اقدام پژوهی بصورت ورد , اقدام پژوهی کامل بصورت ورد , اقدام پژوهی دوره ابتدایی , اقدام پژوهی راهنمایی دبیرستان , اقدام پژوهعی پرخاشگری , اقدام پزوهی پرخاشگری دانش اموزان بصورت ورد , اقدام پژوهی حل مشکل پرخاشگری دانش اموزان , اقدام پژوهی پرخاشگری در دانش اموزان , راه های بهبود پرخاشگری در دانش اموزان , اقدام پژوهی در مورد پرخاشگری , اقدام پژوهی درباره پرخاشگری , اقدام پژوهی آموزگار , اقدام پژوهی ابتدایی , اقدام پژوهی رفتار بد دانش آموز , اقدام پژوهی رفتار زننده دانش آموز , اقدام پژوهی مقطع ابتدایی , ,
ارسال توسط ali ahamadi
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی