تعداد صفحات: 32 کد محصول :7829 حجم فایل:3,68 MB نوع فایل :rar
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید توجه فرمایید.
1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، بلافاصله پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار نخواهند گرفت
قسمتی از متن فایل ارائه
اسلایذ 1
بخشی از اسلایدها :
نخستین موادی که بعنوان افزودنی غذایی مورد توجه قرار گرفتند و عوامل ضد باکتریائی بودند . اثرات دزهای پایین آنتی بیوتیکها ، عمدتا در مجرا یا سطح روده تظاهر می یابند و منجر به افزایش رشد و بهبود ضریب تبدیل غذایی شده باعث می گردند که در استفاده از برخی اجزا غذایی مانند ویتا مینها ،پروتینها و برخی از مواد معدنی صرفه جویی صورت گیرد . چون مقادیر اندکی از آنتی بیوتیکها ، پروتینها و برخی از مواد معدنی صرفه جویی صورت گیرد چون مقادیر اندکی از آنتی بیوتیکها برای چنین افزایش رشدی کافی است ، استفاده از آنها در جیره غذایی از نظر اقتصادی کاملا مقرون به صرفه می باشد .
آنتی بیوتیکها ی محرک رشد تنها از طریق تاثیر بر فلور میکروبی باعث افزایش رشد نمی شوند .آزمایشات انجام گرفته نشان داده اند که دامهای عاری از اجرام میکروبی نسبت به این عوامل محرک رشد پاسخی نشان نمی دهند و گله ائی که از مدیریت بهداشتی صحیحی بر خورد دارند ، نسبت به این مواد پاسخ ضعیفی نشان می دهند
دانلود پاورپوینت کاربرد آنتی بیوتیک در تغذیه دام و طیور (مون
دانلود پاورپوینت کاربرد آنتی بیوتیک در تغذیه دام و طیور (مون
نظرات شما عزیزان: