طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد تافي و شكلات
ارایه پکیج اقدام پژوهی ، گزارش تخصصی و تجربیات مدون
سایت علمی و پژوهشی ایران فایل | اقدام پژوهی | گزارش تخصصی

  تعداد صفحات: 21     کد محصول :229      حجم فایل:99,68 KB      نوع فایل :rar 

 


 

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد تافي و شكلات

این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری به فروش می رسد.

شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي‌باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي‌شود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست مي‌دهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد مي‌باشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.

    چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه خارجي مي‌باشد و همچنين مي‌تواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد.

   دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه هاي قوي از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه هاي ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده مي‌گردد. گروه اول دانه هاي خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل 56% كاكائوي خالص است . گروه دوم دانه هاي متوسط و ضعيف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل 44% كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بين 8 تا 27% چربي دارد . در صنعت شكلات سازي ، دانه هاي بو داده شده پس از آسياب به صورت مس ( ليكور ) در مي‌آيد

 

لینک دانلود:

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليد تافي و شكلات

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





ارسال توسط ali ahamadi
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی